Sunday, April 22nd

З Богом усе реально, — вражаюче свідчення навернення

16.04.2018 17:210 комментариевПросмотров: 1
Моє навернення почалось тоді, коли я проходив курс “Альфа”(зараз цей курс називається “РУАХ”). Після вікенду Святого Духа я кардинально почав змінюватися. Дію Святого Духа у моєму житті помічали люди із мого оточення. “Ти так змінився!”, “Тебе не впізнати”, “Це ти?!” – я часто чув такі слова на свою адресу, хоча мав “хороше” минуле. Бог мене змінив, я почав ставитися краще до батьків, став спокійним, хоча колись був надто агресивним і не міг навіть подумати про це, але з Богом усе реально.
 Моя бабуся та мама дуже сильно вірили в забобони. І тепер ще є кілька, в які вони вірять.209qTAd7N0EТяжко було мені боротися проти цього зла, тому що колись і сам дотримувався різних прикмет. Тепер я розумію, що диявол посилає нам різні спокуси, але з  Божою допомогою їх реально можна позбутись.
            Мій батько випиває. Я часто через це нервувався, матюкався у квартирі, коли були сестра та мама, тому що агресія і
ненависть мене переповнювали. Я почав молитися до Бога за наші стосунки з батьком, просив, щоби Бог поміг мені кинути матюкатись. Було важко. Протягом півроку я старався не матюкатись, ходив частіше до сповіді і Бог мене звільнив від цього гріха.          lKBHqBBE8hUУ відносинах з іншими людьми я сильно змінився. Пригадую, як колись часто кричав на людей через дрібниці,
матюкався, не хотів ні з ким щиро розмовляти. А тепер усе навпаки: я позитивний, щирий, відкритий. Інколи мені люди дивуються і кажуть : “У тебе що, немає проблем, що ти такий позитивний?” А я їм у відповідь: “Бог їх вирішує”.
  Мені Бог допоміг позбутися гріха хабарництва. Навчаючись у коледжі,  я часто давав хабарі, навіть не задумуючись, що це гріх. Одного дня я сказав собі, що не даватиму хабарів. Було важко, але я не зламався. Відчув Божу допомогу в цій справі. Ось уже більше як 2 роки я не даю хабарів. І Бог мені помагає успішно складати екзамени на заочному в університеті, за що я Йому дякую.
На молодіжній спільноті MSB (Молодь Спільноти Благословення) https://vk.com/msb.community після проходження молодіжного курсу «РУАХ» (Радісне Успішне Активне Християнство), Бог подарував мені чимало талантів. На сьогоднішній день я вмію грати на гітарі, налаштовувати звукооапаратуру (звукорежисер), проводжу конференції на християнську тематику, є одним із служителів вуличної євангелізації (вертепи, християнські заходи). Також допомагаю і беру активну участь у відвідуванні дітей в психіатричній лікарні м.Львова, приймаю активну участь у проведенні молодіжних таборів Оазис, чого не робив в минулому. Навіть подумати колись про таке не міг. Господь подарував усі ці таланти мені тоді, коли я вирішив кардинально змінити своє життя.  myKOWf5OiwE

Якщо Бог за нас, то хто проти нас? З Богом все реально.

Комментарии

Оставить комментарий


Приеднуйтесь

Партнери сайту

Черкасская мебельная компания Bro.

Счетчик